Featured Image, også kjent som utvalgte bilder eller miniatyrbilder, er en mye brukt funksjon i WordPress. I dag har de fleste WordPress-themes, innebygd støtte for innleggsminiatyrer. Du må legge inn et “Featured image” i bloggposten din for at du skal få et visuelt synlig bilde i presentasjoner og oversiktsider på Treiderblogg.no.

I denne artikkelen ser du hvordan du legger til Featured Image i WordPress.

 

Klikk på “Set Featured Image” -linken som ligger nederst av panelene helt til høyre på dashboard. Dette åpner WordPress Media bildebibliotek og Uploader. Du kan bruke det til å laste opp et bilde fra datamaskinen eller bruke et eksisterende bilde fra mediebiblioteket ditt. Når du velger bildet, klikker du ganske enkelt på Set Featured Image-knappen.

Bildet vil vises i Meta-boksen Featured Image, slik som dette:

Det er viktig å merke seg at bildet kan virke litt annerledes i themet ditt. Alt avhenger av hvordan themet ditt håndterer Featured Images.

Noen magasins-themes bruker mindre miniatyrbilder som sideoppsummeringer på hovedsiden, og en større versjon på den enkelte posten.

Avhengig av innstillinger som er definert av det themet du bruker, vises et Featured Image automatisk med innleggene dine. Hvis du vil endre måten Featured Image presenteres på bloggen din er dette avhengig hvilket theme du bruker og hva slags muligheter det har.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 Treider Design

Log in with your credentials

Forgot your details?

Skip to toolbar