Treider Design with Stunning Designs

After an incredible response, with entries received from around the world, we are delighted to announce the shortlist for the International VM Awards by RDE.

The judging panel included The Body Shop VM director Adrienne Davitt, Foot Locker VM director Clare Otte, Magasin du Nord head of VM Aoife Blicher, Essential Retail editor Caroline Baldwin, and Retail Design World editor Matthew Valentine.

DEPARTMENT STORES

Level Kids – Pumpkins
Steen & Strom
ABC Sal

Drømmer du om å jobbe med interiør?

Fagskoleutdanningen Interiør handler om interiørdesign i private og offentlige rom. Utdanningen gir en teoretisk og praktisk plattform til din tilnærming til arbeidsslivet. Lærer har nær kontakt med studentene, og veiledning med fokus på faglig og kreativ utvikling vektlegges gjennom hele utdanningen.
Treider Fagskoler Design har også fokus på at du skal utvikle deg som individ og at du skal utvikle dine samarbeidsegenskaper. Summen av dette er det som skaper gode resultater. Skolen har nær kontakt med næringslivet, og som en del av utdanningens andre semester skal du gjennomføre en praksisperiode i en relevant bedrift.

A Life Choise

En unik og framtidsrettet utdanning

I utdanningen går teori og praksis hånd i hånd. I første halvdel av 1. semester lærer du samarbeids- og kommunikasjonsteknikker innenfor emnet Interiørdesign. Videre arbeider du med oppgavebaserte prosjekter. Første halvdel av 2. semester er viet studier for å lete etter behov og resultater av interiørbaserte virkemidler hos forskjellige målgrupper. Utdanningen går over et intensivt studieår og baserer seg på et aktivt samarbeid mellom deg som student og skolens lærere.

EMNER I STUDIET

  • Teknikker
  • Mennesker og samfunn
  • Interiør
  • Konseptutvikling
  • Event / utstilling
  • Relevant programvare
Christmas-window-green

Ni norske designere tolket Disneys prinsessekjoler for Steen & Strøm Department Store. Julen 2017. Studenter fra Retail Design og Interiør gjorde jobben.  Motedesignere samarbeidet med Disney og Treider Design da Steen & Strøm Department Store skulle lage sine versjoner av kjolene til noen av de aller mest kjente Disney-prinsessene. Resultatet ble ni fantastiske vindusutstilligner som er blitt bredt omtalt i pressen. TV2 mente det måtte være landets flotteste julevinduer.

Best Thing

Retail Designer Consepts

Retail Designer  er  en  unik  og  framtidsrettet utdanning  for deg som ønsker å arbeide med kommersielle rom som butikker, utstillinger, messer og arenaer. Utdanningen gir deg både en teoretisk og praktisk plattform. Vi arbeider tett med aktuelle aktører i bransjen.

Trender og Marked

Du lærer om samfunn og trender, konseptutvikling og markedskommunikasjon så vel som utforming av kommersielle rom og hvordan varer plasseres og utstillingen lages. Du lærer å utvikle visuelle uttrykksmåter, får trend- og konseptforståelse og kjennskap til forbrukeratferd.

Collage_interior_vm

Frihåndstegning og digitale verktøy brukes som tekniske hjelpemidler for å gi deg en tilnærming til næringslivet. Du lærer å mestre teknikker som gjør deg i stand til å forklare og fremføre gode presentasjoner av løsninger innen Retail Design.

Get to Know Your Future as a Designer

Store Design, eller butikk-design er hovedemne som tar for seg alle virkemidler som tydeliggjør en merkevareidentitet innenfor et butikkonsept, et butikklokale og butik-kens varepresentasjoner. Det handler om rommets virkning på mennesker, og hvordan du kan lage kommersielle planløsninger ved hjelp av scenografi, materialer, farger, plassering og belysning med varene og kunden i fokus. Faget omfatter stilhistorie, målgruppe-analyse, trendforecasting og forskning via egne skolerelaterte studier.

united_nude_background
servise avdeling
11296599_10155725899505106_40514137_o

Omfang og studietid

TO SEMESTRE PÅ DAGTID (ett skoleår)
3D-design tilbys med varighet to semestre på dagtid og gjennomføres som klasseromsundervisning.

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått videregående opplæring. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Ta kontakt med Treider Design, dersom du er usikker på om du er kvalifisert for opptak.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning (60 fagskolepoeng)

STUDIEPOENG

Fagskolene anerkjennes som høyere utdanning

Kostnader

  • Pris per semester: kr 54.500,- (varighet to semestre)
  • Opptaksgebyr: kr 1 500,-
  • Eksamensavgift er inkludert

Studiet er NOKUT-godkjent og gir rett til støtte fra Lånekassen.

KONTAKT OSS

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 TREIDER DESIGN

Log in with your credentials

Forgot your details?